Zoeken Share Woordenboek
Sluiten

Zoeken

Overzicht

De kleinste prijzen op de kleinste billboards

Zeeman levert al jaren vertrouwd de laagste prijs en onderstreept dit met de campagne ‘Kleiner kunnen we de prijs niet maken’. Samen met FHCS zochten we naar een creatieve mogelijkheden om deze boodschap extra te benadrukken. Met de inzet van de miniatuur billboards en abri’s in Madurodam is ons dat zeker gelukt .

De textielgigant werkt al sinds 2007 samen met Madurodam en heeft zelfs een filiaal en een vrachtwagen rijden in de miniatuurstad. Om deze samenwerking extra kracht bij te zetten hebben we voorgesteld om de buitenreclamecampagne ook in het Haagse themapark te plaatsen. De kleinste prijzen op de allerkleinste billboards, abri’s en reclamemasten, waarmee de prijsbelofte op een ‘kleine’, maar toch opvallende manier zijn uitgelicht.

Een logische keuze

‘’Tijdens het ontwikkelen van het mediaplan ontstond het idee om het concept “kleiner kunnen we de prijs niet maken” extra kracht bij te zetten door ook de reclameobjecten in Madurodam in te zetten’’, aldus Kasper Figee van Zeeman. ”Een visueel concept dat de prijsbelofte op een eenvoudige, maar toch opvallende manier overbrengt. Met de hulp van Out of Home Masters is ons idee tot stand gebracht.”

Win-win voor beide partijen

“Madurodam wil het beste en mooiste laten zien van Nederland”, laat Bianca Gloudemans van Madurodam weten. “Onze attracties, doe-dingen en miniaturen zijn zoveel mogelijk een weerspiegeling van het Nederlandse straatbeeld. Een echte Hollandse Retail formule als Zeeman mocht hierin niet ontbreken. Zeeman is een trouwe partner en al jarenlang vertegenwoordigd in ons park. Toen Out of Home Masters ons benaderde voor deze unieke campagne hoefden we daar dan ook niet lang over na te denken. Dit is een win-win voor beide partijen.”

De billboards, masten en abri’s van Zeeman zijn een jaar lang in Madurodam te zien.


Ander nieuws

Naar overzicht
Visual & Webdesign