Zoeken Share Woordenboek
Sluiten

Zoeken

Overzicht

“Toen dit op m’n pad kwam wist ik gelijk dat het een hele mooie kans was.”

“Het leuke aan de out of home branche vind ik de dynamiek,” vertelt Kashmir Klercq. Kashmir werkt sinds begin 2022 bij OOH Masters als Client Service Manager. “Het is heel erg afwisselend en elke campagne is anders. Voor mijn gevoel ben je met verschillende ‘evenementen’ bezig die je in de markt zet. Hier kan je daadwerkelijk het resultaat van terugzien, wat het tastbaar maakt.”

Als Client Service Manager is Kashmir verantwoordelijk voor een deel van de planning en inkoop. “Omdat ik nieuw ben in de media en buitenreclame wereld, ondersteun ik vooral Jelena. Zij neemt mij mee in alle lopende en nieuwe campagnes, waar ik veel van leer. Uiteindelijk zal ik ook mijn eigen campagnes op gaan zetten van A tot Z.”

“Via een recruiter ben ik benaderd die mij alles over de functie en OOH Masters heeft verteld,” aldus Kashmir. “Ik heb altijd al werkzaam willen zijn in de media, maar door corona had ik dit even terzijde gelegd. Toen dit op m’n pad kwam wist ik gelijk dat het een hele mooie kans was om toch in dat wereldje van start te gaan.”

“De sfeer onderling is heel erg leuk en gezellig.”, zegt Kashmir. “Je bent met z’n allen één team, wat heel fijn is. Hierdoor kan je ook echt je eigen bijdrage leveren binnen het bedrijf. Je ziet dat iedereen op een leuke manier met elkaar omgaat en dat er een fijne sfeer hangt. Je ziet je collega’s meer dan je eigen vrienden, dus het is belangrijk dat je een goede klik hebt met het team. Dat zit hier zeker goed!”

Ander nieuws

Naar overzicht
Visual & Webdesign