Zoeken Share Woordenboek
Sluiten

Zoeken

Overzicht

“Vanaf dag één voelde ik me al gelijk welkom”

“Ik ben 15 jaar geleden begonnen in out of home en ben nooit meer weggegaan,” zegt Margot Veltman. Margot heeft 15 jaar ervaring binnen de out of home branche en is begin 2022 als Client Service Manager gestart bij OOH Masters. “Mijn vorige functie was gefocust op het delen van m’n kennis voor nieuwe processen en systemen, maar ook het inwerken van nieuwe mensen. Dit vond ik heel leuk en interessant, maar ik merkte wel dat ik steeds meer toe was aan zelf nieuwe kennis en ervaring opdoen.”

Als Client Service Manager is Margot verantwoordelijk voor de planning en inkoop van diverse campagnes. “Ik vind het leuk om een relatie op te bouwen met klanten en exploitanten. Bij Out of Home Masters krijg ik daar de kans voor. Ik leer steeds meer klanten beter kennen en heb ook veel contact met exploitanten.”

“Ik kwam bij OOH Masters terecht doordat Frank mij vroeg om een bakje koffie te drinken,” vertelt Margot. “Frank is natuurlijk directeur geweest bij destijds CBS Outdoor en met Rick was ik werkzaam bij Exterion Media. Ook de rest van het team ken ik al een tijdje. Vanaf dag één voelde ik me al gelijk welkom en dat vind ik heel belangrijk.”

​​”Hier werken bevalt me zeker”, zegt Margot vrolijk. “De sfeer onderling is heel goed. Er wordt hard gewerkt, maar er is genoeg tijd voor een grapje en het is altijd gezellig. Daarnaast is OOH Masters volop in ontwikkeling en het spreekt me heel erg aan dat je samen helpt bouwen aan de groei van het bedrijf. Ik kijk er naar uit om voor onze adverteerders de meest impactvol mogelijke campagne te plannen”

Ander nieuws

Naar overzicht
Visual & Webdesign