Zoeken Share Woordenboek
Sluiten

Zoeken

Overzicht

Jelena Jankovic versterkt Out of Home Masters

Jelena Jankovic versterkt per 1 april het team van Out of Home Masters. Na 15 jaar gewerkt te hebben bij Mindshare en 1 jaar binnen Dentsu maakt ze nu de stap naar de snelgroeiende Out-of-Home specialist. Hier zal ze aan de slag gaan als Client Service Manager. In totaal heeft Jelena ruim 25 jaar ervaring aan bureauzijde.

‘Na 15 jaar Mindshare en 1 jaar Vizeum heb ik een korte sabbatical genomen om mijn hoofd vrij te maken en te genieten van de kids. Daarnaast heb ik de tijd gebruikt om mij te laten scholen op het gebied van online marketing. Ik heb mij breder georiënteerd dan de bekende mediabranche maar merkte al snel dat dit toch écht is waar mijn kennis, passie en netwerk liggen. Out of Home Masters is een ambitieuze Out-of-Home specialist met een bruisend team. Door de zelf ontwikkelde tooling en dashboarding bieden ze een unieke propositie aan adverteerders. Ik kijk ernaar uit om samen met het team de groei in goede banen te gaan leiden en voor veel mooie adverteerders succesvolle out-of-home campagnes ner te zetten’, aldus Jelena Jankovic.

Zowel het gehele team als Yordi Hardenberg, Operations Director van Out of Home Masters, kunnen niet wachten totdat Jelena van start gaat; ‘Met Jelena halen we een geweldig persoon en een zeer ervaren mediaprofessional binnen. Met haar kennis en ervaring zijn wij ervan overtuigd dat ze ons als bedrijf verder gaat helpen, zowel in groei als in verdere professionalisering’.

Ander nieuws

Naar overzicht
Visual & Webdesign