Zoeken Share Woordenboek
Sluiten

Zoeken

Overzicht

Masterclasses: kennis opdoen en delen

Kennis delen vinden we belangrijk - daarom organiseren we regelmatig masterclasses. Deze masterclasses zijn altijd gebaseerd op één van de drie pijlers vakinhoudelijk, persoonlijke ontwikkeling en fun. Het is groei in de breedste zin van het woord.

Zo hebben we bijvoorbeeld een masterclass georganiseerd over Byron Sharp en Category Entry Points, maar ook over het opstellen van een effectieve mediastrategie en hoe je distinctive brand assets creëert. Verder organiseerden we een wijncursus, waarbij deelnemers verdeeld over zes opleidingsdagen heel diep de wijn in doken om hun SDEN2 diploma te behalen. Ook in de masterclasses streven we het ideaal van vakmanschap na.

Via de masterclasses werken we aan de groei van onze relaties en van het team. Mocht je geïnteresseerd zijn, je bent altijd welkom om je in te schrijven voor één van onze masterclasses!

De volgende Masterclass geven we op dinsdag 14 februari van 09:00 tot 11:30 uur - uiteraard inclusief ontbijt! Via deze Masterclass krijg je meer kennis van body language zodat je beter kunt samenwerken met anderen, meer contact maakt en ook jouw eigen verhaal beter over de bühne kan brengen. Dat biedt je niet alleen een strategisch, maar ook een empathisch voordeel.

Wil jij, of een van jouw marcom-collega’s, deelnemen aan deze masterclass? Meld je dan snel per mail aan want het aantal beschikbare plekken is beperkt.

RSVP: rsvp@outofhomemasters.nl

Ander nieuws

Naar overzicht
Visual & Webdesign
M10o93H7pQ09L8X1t49cHY01Z5j4TT91fGfr