Zoeken Share Woordenboek
Sluiten

Zoeken

Overzicht

Meet the team - Yordi Hardenberg

Wat is jouw rol binnen de organisatie?

Mijn rol is van oudsher heel divers. Ik ben vanaf de start betrokken bij Out of Home Masters en heb eigenlijk alle disciplines uitgevoerd. Door de sterke groei in adverteerders heb ik mijn primaire focus op planning & buying. In die hoedanigheid geef ik aansturing op de afdeling planning en neem ik het hele buying traject voor mijn rekening

Wat zijn de kansen en uitdagingen?

De kansen zijn legio, we merken nog steeds dat ons plan van aanpak zeer gewaardeerd wordt door onze opdrachtgevers. Dat is over 2022 nog eens bevestigd door het winnen van de Mediabureau van het jaar award. De klant staat bij ons altijd centraal.

Welke OOH campagne is jou het meeste opgevallen de afgelopen periode?

Het is niet zo zeer een OOH campagne maar een uniek OOH Experiment waar onderzocht werd of buitenreclame in staat is om keuzes van consumenten onbewust te beïnvloeden.

Bekijk hier het experiment:

https://youtu.be/7dG4TkeBdBI?s...

Wat maakt OOHM in jouw ogen uniek?

Dat begint denk ik bij ons team. Allemaal enthousiast en veelal ook zeer senior in ons vakgebied. Uiteindelijk draait het erom dat onze klanten het beste advies krijgen om zodoende de meest effectieve campagne op straat te realiseren. Onze tooling en dashboarding draagt daar enorm in bij.

Wat zijn volgens jou de trends in OOH media?

Het meest voor de hand liggend is natuurlijk de groei van de digitale schermen en de daaraan gekoppelde mogelijkheden om de inzet van de schermen zo effectief mogelijk in te zetten. Programmatic planning & buying kan een enorme verrijking zijn mits je deze discipline goed beheerst, met name vanuit een OOH perspectief. De veel gehoorde opmerking: een contact = een contact, delen wij niet. Kennis van de schermen, locaties en onderliggende data is van cruciaal belang om een effectieve campagne te plannen. Laten wij daar nou in gespecialiseerd zijn…

Wat houdt jou bezig buiten OOHM om?

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin, familie en vrienden. Motor en Autosport zijn voor mij de ultieme ontspanning (wel met mooi weer). In de winter ben ik graag in de bergen om te skiën!

Wie bewonder/inspireert je?

Het is voor mij niet zo zeer een specifiek persoon. Mensen met een duidelijke visie en droom die daar eindeloos voor gaan bewonder ik enorm en daar succes mee weten te behalen. Niet lullen maar poetsen, vallen en net 1 keer meer opstaan als een ander.

Wat staat er bovenaan je bucket list?

Mijn race licentie halen en zou graag nog meer van de wereld willen zien.

Wat is je favoriete quote?

“Great things in business are never done by one person. They’re done by a team of people.” – Steve Jobs

Ik ga niet de deur uit zonder…?

Telefoon, laptop en sleutels….. althans die wil ik nog wel is vergeten.

Ander nieuws

Naar overzicht
Visual & Webdesign