Zoeken Share Woordenboek
Sluiten

Zoeken

Overzicht

“OOH Masters stond al heel lang op mijn wishlist”

“Dit is echt een mooie branche”, zegt Sandra Broecks. Sandra werkt sinds 1 oktober 2021 als Business Performance Manager bij OOH Masters. “Ik heb communicatie en management gestudeerd en de wereld van buitenreclame past goed bij me. Er zit zoveel creativiteit in. En het is een sector die groeit, onder andere door digitalisering.”

Als Business Performance Manager zorgt Sandra voor de professionalisering van de organisatie. “Het is een veelzijdige functie. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie, maar er komt ook projectmanagement bij kijken. Ik verbeter de processen binnen OOH Masters en breng structuur aan waar nodig.”

“Ik kwam bij OOH Masters terecht omdat Rick vroeg of ik een kopje koffie wilde drinken”, aldus Sandra. “We kennen elkaar al lang, en ook Frank, Rudy en Jelle van OOH Masters ken ik goed. Ik heb tien jaar in de buitenreclame gewerkt, maar had op het moment dat Rick me belde net een uitstapje naar andere media gemaakt. Maar ja, OOH Masters stond al heel lang op mijn wishlist om te werken.”

“Het is serieus één van de leukste bedrijven waar ik ooit gewerkt heb”, zegt Sandra lachend. “Het is hier zo leuk. Natuurlijk, er wordt keihard gewerkt, maar tegelijkertijd is het gezellig, er is tijd voor een grapje, dat soort dingen. De sfeer was absoluut doorslaggevend om hier aan de slag te gaan. Het voelt als een grote familie!”

Ander nieuws

Naar overzicht
Visual & Webdesign