Zoeken Share Woordenboek
Sluiten

Zoeken

Overzicht

Paniek op de piste: duizenden telefoons verdwijnen als sneeuw voor de zon

Tijdens wintersportvakanties verliest 20% van de skiërs hun telefoon, wat jaarlijks neerkomt op zo'n 240.000 zoekgeraakte telefoons. Bovendien lopen smartphones vaak schade op als gevolg van valpartijen op de piste, blootstelling aan vocht en de koude temperaturen. Recente onderzoeken wijzen zelfs uit dat 1 op de 3 mensen tijdens een wintersportvakantie schade aan hun telefoon ondervindt.

Swappie biedt met een scala aan hoogwaardige refurbished smartphones dé oplossing. Een duurzaam alternatief voor het aanschaffen van een nieuwe telefoon. Bovendien geeft Swappie een eerlijke prijs voor jouw beschadigde iPhone.

Reden voor de telefoon refurbisher om de handen ineen te slaan met Out of Home Masters. Samen zochten zij naar de ideale skilocatie met een groot internationaal publiek. Daar informeert Swappie door middel van buitenreclame over de voordelen van refurbished telefoons, waarmee Swappie dit wintersportseizoen skiërs aanspreekt en de markt meer mainstream maakt. Aangezien Oostenrijk veruit de meest favoriete winterbestemming is, viel het oog op de skipiste in Hoch-Zillertal. Volgens het Oostenrijks toeristenbureau mochten zij het afgelopen jaar maar liefst 6,7 miljoen skiërs verwelkomen.
Het komende wintersportseizoen laat Swappie een breed ski publiek weten dat de uitglijders dus nog geld opleveren!

Martine Hardeveld Kleuver, Country Manager Benelux Swappie: ‘’Bij Swappie weten we dat veel mensen thuis 1 of meerdere beschadigde telefoons in een laatje hebben liggen, waar niets mee gedaan wordt. Veel consumenten weten niet dat zelfs als je oude iPhone niet meer werkt of beschadigd is, je deze nog steeds aan Swappie kan verkopen. Binnen 2 minuten kun je op onze site de waarde van je telefoon checken, en Swappie regelt de rest. Om het bewustzijn van deze optie bij consumenten te verhogen, werken we samen met Out of Home Masters in meerdere Europese locaties. Buitenreclame is een uitstekende tool om kort en krachtig deze boodschap over te brengen in locaties die een hoge context hebben, zoals bijvoorbeeld de skipiste. Out of Home Masters is een fantastische partner in deze samenwerking; ze denken actief met ons mee en helpt Swappie door out of the box ideeën aan te dragen.

Sandy Jannink, Sr. Client Manager Out of Home Masters: “Om de campagnedoelstellingen te behalen is het belangrijk om op het juiste moment op de juiste plek met de juiste boodschap zichtbaar te zijn. De relevantie van de boodschap is terug te zien in de OOH creatie, gemaakt door het creatieve bureau O₂H Creative Solutions. Swappie is een internationale organisatie met een internationale afzetmarkt, dus is het belangrijk ook het buitenreclamelandschap buiten de landsgrenzen te bekijken. Alleen dan vind je de juiste doelgroep en zorg je voor de meeste relevantie. Persoonlijk hou ik ervan om met deze aanpak de klant te verrassen en out of the box ideeën te presenteren. Het is natuurlijk extra leuk als de adverteerder net zo enthousiast is en het mediaplan omarmt. De goede en prettige samenwerking met Martine heeft geresulteerd in deze toffe campagne.”

Dus heb jij je telefoon laten vallen? SWAP jouw iPhone, kies refurbished, want nieuw betekent niet beter!

Ander nieuws

Naar overzicht
Visual & Webdesign