Zoeken Share Woordenboek
Sluiten

Zoeken

Overzicht

Rick Vriesema (Exterion Media) stapt in als partner bij Out of Home Masters

Rick Vriesema stapt per 1 januari 2020 over van Exterion Media naar Out of Home Masters, waar hij partner / commercieel directeur wordt. Rick heeft ruim 15 jaar ervaring in de (D)OOH markt en was de laatste acht jaar werkzaam bij buitenreclame exploitant Exterion Media als Head of National Sales.

‘Na 8 fantastische jaren bij Exterion Media bood Frank Hardenberg mij de kans mijn lang gekoesterde ambitie om te ondernemen waar te maken. Ik ben een (D)OOH fan in hart en nieren. Het “One Stop Shop” concept om alle aanbieders en middelen van (D)OOH tot mijn beschikking te hebben in de advisering aan adverteerders- en bureauzijde maakt mij erg enthousiast, waarbij expertise & tooling essentieel is geworden voor een kwalitatief goede inzet, iets waar steeds meer adverteerders behoefte aan hebben. Ik kijk er dan ook naar uit om de markt verder te enthousiasmeren over het innovatieve en effectieve karakter van het medium i.c.m. de toegevoegde waarde van Out of Home Masters’, aldus Rick Vriesema.

Frank Hardenberg, Managing Director van Out of Home Masters: ‘Rick is precies de juiste man op het juiste moment voor ons bureau. De markt is volop in beweging en we hebben veel ideeën voor de toekomst. Met de ervaring, het netwerk en last but not least het enthousiasme van Rick kunnen we onze continue groei zowel nationaal als internationaal verder vormgeven om zodoende onze opdrachtgevers te voorzien van de best mogelijke (D)OOH campagne-inzet.

Ander nieuws

Naar overzicht
Visual & Webdesign