Zoeken Share Woordenboek
Sluiten

Zoeken

Overzicht

Sandy Jannink versterkt Out of Home Masters

Sandy Jannink versterkt het team van Out of Home Masters. Na 4 jaar gewerkt te hebben bij JCDecaux en ruim 3 jaar bij Red Bull maakt ze nu de stap naar ons snelgroeiende bedrijf. Ze gaat aan de slag als Senior Client Manager.

‘Ik heb mij breder georiënteerd dan de bekende mediabranche maar merkte al snel dat dit toch écht is waar mijn kennis, passie en netwerk liggen. Out of Home Masters is een ambitieuze Out-of-Home specialist met een bruisend team. Door de zelf ontwikkelde tooling en dashboarding bieden ze een unieke propositie aan adverteerders. Ik kijk ernaar uit om samen met het team een bijdrage te leveren aan de verdere groei en voor veel mooie adverteerders succesvolle out-of-home campagnes neer te zetten’, aldus Sandy.

Zowel het gehele team als Rick Vriesema, Commercieel Directeur van Out of Home Masters, zijn erg blij met de komst van Sandy; ‘Met Sandy halen we een geweldig energiek persoon en een ervaren mediaprofessional binnen. Met haar (digitale) kennis en ervaring zijn wij ervan overtuigd dat ze ons als bedrijf verder gaat helpen, zowel in groei als in verdere professionalisering’.


Ander nieuws

Naar overzicht
Visual & Webdesign