Zoeken Share Woordenboek
Sluiten

Zoeken

Overzicht

Sky Radio pakt grootser uit dan ooit met de kerstcampagne!

Het is dat de kerstman al zijn arrenslee heeft, anders zou hij zeker voor de Sky Radio Kersttram kiezen om te reizen van de Noordpool naar alle warm verlichte huizen op aarde. Dit is een tram waar je vrolijk van wordt. Totaal verlicht en met een heuse kerstmuts. Niemand minder dan Nick & Simon gaven op 29 november tussen de sneeuwvlokken het startschot voor de officiële ingebruikname van de 26e kersttram in Amsterdam en de kerstcampagne in zijn algemeenheid. Wat een feestelijkheid!

Sky Radio pakt het dit jaar groter aan dan ooit op OOH. Abri’s door het hele land, masten langs de snelweg, het shopping netwerk en grote schermen in de binnen steden, de enige echte Sky Radio kerstman brengt heel Nederland in kerstsferen! 

“De Sky Radio Kersttram is mijn favoriet”, aldus een enthousiaste Rick Vriesema van Out of Home Masters. “Al meer dan twintig jaar rijdt hij elke december volledig verlicht door de straten van Amsterdam. Inclusief kerstmuts, natuurlijk. Dat is pas consistentie! Voor mij begint de feestmaand zodra ik deze tram weer zie rijden, dus wat mij betreft mag deze traditie nog heel lang blijven!”

Wil je ook helemaal in kerstsfeer door Amsterdam rijden? Dat kan heel makkelijk. Op de website van ov-zoeker kan je gemakkelijk tramnummer 2058 terugvinden en zien welke route hij rijdt. Heb je hem gespot? Vergeet dan niet Out of Home Masters te taggen op Instagram. Voor elke tag eten wij een extra kerstkransje en zingen we nog eens extra hard mee met Sky Radio.Ander nieuws

Naar overzicht
Visual & Webdesign