Zoeken Share Woordenboek
Sluiten

Zoeken

Overzicht

Veloretti + Out of Home = Succes!

De verkoop van e-bikes stijgt al jaren. Dat betekent dat er steeds meer opties op de markt komen en het dus belangrijk is om je merk op de juiste manier op te laten vallen. Veloretti koos voor een krachtige Out Of Home campagne om hun nieuwste e-bike te promoten. En wij mochten Veloretti helpen om het maximale uit hun campagne te halen!

De campagne werd selectief gepland in zestien steden waarvan we vanuit data zagen dat de doelgroep die Veloreti zocht oververtegenwoordigd is. “Het was mogelijk om heel gericht te targetten”, aldus Nathalie van Kenhove, Head of Growth bij Veloretti. “Via Out Of Home Masters kochten we zorgeloos in bij meerdere exploitanten, zodat we onze campagne konden laten zien op de plek waar onze doelgroep zich verplaatst. Dat gaf veel rust en vertrouwen.”

Veloretti maakte ook gebruik van het pretesten van de creatie. Daarbij werd een aantal uitingen onderworpen aan eyetracking om te zien welke poster het meest effectief zou zijn in het straatbeeld. “De efficiëntie van inkopen, gecombineerd met het data-driven dashboard van Out Of Home Masters heeft geresulteerd in een doelgerichte en dus succesvolle campagne”, aldus Nathalie.

Als dank voor de leuke en succesvolle samenwerking hebben we, in samenwerking met Cool Creative en O₂H Creative Solutions, nog een campagnevideo geproduceerd waar we stiekem best een beetje trots op zijn.

[img]https://i.imgur.com/nNcphea.png[/img]

Ander nieuws

Naar overzicht
Visual & Webdesign