Zoeken Share Woordenboek
Sluiten

Zoeken

Overzicht

Welkom, nieuwe master Menna!

We mogen weer een nieuwe Master verwelkomen, Menna. “ Na met veel plezier te hebben gewerkt aan exploitantzijde, kijk ik er naar uit om mij meer bezig te gaan houden met het planning en inkopen van campagnes,” vertelt Menna van der Voort-de Wolf. Menna heeft jaren aan kennis en ervaring opgebouwd binnen de out of home branche en is begin 2022 als Client Service Manager gestart bij Out of Home Masters. “Mijn voorgaande functie was sales support bij JCDecaux, waar ik vooral focuste op het ondersteunen van de accountmanagers.”

Als Client Service Manager is Menna verantwoordelijk voor zowel de planning als inkoop van diverse campagnes. “De ondersteunende rol past goed bij mij en het leukste is toch dat je veel dingen mag uitzoeken. De ene keer moet een NS station omgetoverd worden, de volgende keer ben ik weer in contact met mijn oude collega’s bij JCDecaux of mag je het een mooie campagne neerzetten op het scherm van de Ziggo Dome. Het werk is heel divers: geen doelstelling is gelijk en geen campagne is hetzelfde. ”

​​”Ik heb een heel fijn gevoel bij het team”, zegt Menna vrolijk. “De sfeer onderling is goed en er heerst een open cultuur. Je kan jezelf zijn, niemand heeft een verborgen agenda en je bent met z’n alle één team. Ik kijk er naar uit om mooie campagnes neer te zetten voor onze adverteerders!”

Ander nieuws

Naar overzicht
Visual & Webdesign