Zoeken Share Woordenboek
Sluiten

Zoeken

Service

One Stop Shop! Out of Home Masters biedt de mogelijkheid om een keuze te maken uit de beschikbare facetten voor de meest doeltreffende Out Of Home campagne/actie.

OOH Concepting

Out of Home Masters snapt als geen ander dat er vaak verder meegedacht dient te worden dan het uitvoeren van een briefing. Wij denken, indien gewenst, graag mee vanuit elk stadium. Wellicht weet u exact wat u wilt of misschien wilt u juist eens klankborden over wat nu de juiste koers is.

OOH Strategie

Een goede strategie begint met een gezamenlijke kick off om niet alleen de juiste doelgroep te bepalen, maar ook de meest effectieve communicatievorm voor het gewenste resultaat. Een gedegen voorbereiding is het halve werk en komt uiteindelijk het eindresultaat ten goede.

OOH planning

Middels onze unieke Smart Planning Tool kunnen wij OOH locaties, doelgroepen, alle verkooppunten van Nederland en reistijden geografisch zichtbaar maken voor een goed overzicht van waar de doelgroep zich bevindt en hoe deze zich verplaatst.

Smart Planning

OOH Inkoop

Zodra het wie, wat en waar inzichtelijk is, gaan we in gesprek met die partijen die aan uw doelstellingen voldoen. Out of Home Masters kent als geen ander het business model van deze aanbieders, waardoor u verzekerd bent van een uitstekende prijs/waarde verhouding.

Ontzorgen

Van het laten drukken van posters en het begeleiden van spectaculars tot het overleg met de uitvoerende partijen en de coördinatie van mensen en middelen, Out of Home Masters regelt alles van A-Z.

Onderzoek & Data

Naast onze eigen Smart Planning Tool maken wij tevens gebruik van diverse media-onderzoeken en databestanden die bijdragen aan een effectieve campagne op zowel de korte als lange termijn.

Onderzoek & Data
Visual & Webdesign